Over ons

Logiprof is een solide kwaliteitsbureau op het gebied van recruitment en detachering in Logistiek, Supply Chain Management en Operations. Wij zijn gespecialiseerd in het vervullen van vaste en interim functies op junior, medior of senior niveau.

Sinds 2002 hebben wij veel ervaring opgedaan met bemiddeling, werving en selectie van logistiek-professionals. Dat maakt dat wij de markt door en door kennen. Wij zijn er trots op dat wij voor veel gerenommeerde opdrachtgevers is gebleken dat Logiprof een onmisbare schakel is in de zoektocht naar de juiste match voor een vacature. Daardoor kunnen wij een waardevolle adviseur en kritische sparringpartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten zijn.

De kunst van het luisteren

Voordat we kunnen adviseren en bedrijf en kandidaat bij elkaar kunnen brengen, is het essentieel om te weten welk profiel beiden hebben. We nemen de tijd voor het gesprek. Daarbij stellen wij de vragen waarvan we uit ervaring weten dat ze belangrijk zijn. Door goed te luisteren naar de antwoorden lukt het ons elke keer weer om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Maatwerk

Logiprof werkt met een groot en relevant netwerk van Logistiek-professionals. Door jarenlange ervaring hebben we snel door welk type Logistiek-professional bij uw organisatie past. Een goede kandidaat is voor ons meer dan alleen een CV. Wij kijken zeer kritisch naar werkervaring én persoonlijkheid. Het tot stand brengen van de match is maatwerk. Telkens weer.

Uitstekende reputatie

We willen graag de beste zijn. Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, daar doen we het voor. De zorgvuldige en inventieve manier waarop wij werken, heeft ons een uitstekende reputatie opgeleverd. Die koesteren we.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.