GEEF VORM AAN JE CARRIERE IN DE LOGISTIEK

Je wilt je carrièrekansen onderzoeken of misschien wil je morgen al aan een nieuwe baan beginnen. Hoe dan ook, je staat open voor een loopbaanstap, verticaal of horizontaal. Bij middelgrote- of grote organisaties. Op junior, medior of senior niveau. Dat is een spannend, interessant en zeer uitdagend proces!

Bij dit alles kunnen wij je wellicht helpen. Wat is voor jou een mooie vervolgstap? Welk bedrijf past goed bij jou qua cultuur en toekomstplannen? En waar moet je aan denken als het gaat om beloning, deeltijdwerken, flexibiliteit en dergelijke? Wil je graag een vaste of een flexibele baan? Zelfs een combinatie daarvan is mogelijk. De antwoorden op deze vragen kunnen een belangrijke impact hebben op je leven. We kijken graag met je mee. Wij zijn volledig thuis in de specifieke arbeidsmarktaspecten van logistieke of Supply Chain functies.

Heb je een opleiding en/of ervaring in logistiek en/of Supply Chain Management en ga jij voor een uitdagende baan in dit vakgebied? Dan komen wij graag in contact met jou, want échte logistieke specialisten zijn bij ons altijd meer dan welkom. Wij kunnen je dan koppelen aan één van de logistieke vacatures of interim opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Logiprof BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.